ΓΕΥΣΗ
keywords: Ψηφίστε στέλνοντας στις επιλογές σας στο awars@wishmag.gr
Γκοτσούλιας Μάνος: Λαρισαίος chef με μακρά θητεία σε αγαπημένα εστιατόρια της πόλης του. Πάνω σε ελληνικές, ιταλικές και γαλλικές γεύσεις κάνει κυριολεκτικά θαύματα.
Σουλιώτης Λευτέρης: Ο μάγειρας του ξενοδοχείου Αετών Μέλαθρον που ξετρελαίνει με τις συνταγές του όχι μόνο τους θαμώνες του ξενοδοχείου αλλά και τηλεοπτικά τους τηλεθεατές της TRT. Τσολακούδης Αντώνης: Χρόνια τώρα ταΐζει Βολιώτες και επισκέπτες από την κουζίνα του στην Πορταριά ενθουσιάζοντας και τον πλέον απαιτητικό ουρανίσκο. Πιστός οπαδός του ο Κώστας Καραμανλής.
Ψυχούλη Ελένη; Η μεγάλη κυρία της μαγειρικής που ανοίγει πρωτοποριακούς δρόμους στη μαγειρική και στη γεύση. Βολιώτισσα στην καταγωγή και πλέον με δικό της resto στην πόλη.
|