ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΒΡΑΒΕΙΑ WISH 2013

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
keywords: Ψηφίστε στέλνοντας στις επιλογές σας στο awars@wishmag.gr
Κούγιαλη Γιώτα:
Πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Αθήνας και του Π.Τ.Π.Ε. Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας υπεύθυνη για τις πρακτικές ασκήσεις των φοιτητών του Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης από το 1991, οπότε και  δημοσιεύτηκαν τα πρώτα της ευθυμογραφήματα. Μαγεύει με την πένα της μικρούς και μεγάλους.
 
Κρομμύδας Κώστας:
Ο Τρικαλινός συγγραφέας 
είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου. Τον Μάιο του 2012 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο Μπαμπά, μεγάλωσέ με και τον Μάιο του 2013 το μυθιστόρημά του Η ζωή που έλειπε, που ένα χρόνο μετά αναδείχθηκε ως ένα από τα δέκα συγκινητικότερα βιβλία της χρονιάς.
 
Μαγρίζου Μπέττυ:
Έχει γράψει τα μυθιστορήματα Στην Πολυξένη (1996), Ο Νέστορας που Τόρη τον φώναζε αυτή (1997), Mοιραία ταύτιση(2002), Το βραχιόλι της φωτιάς (2006), που εκδόθηκαν από τις Εκδόσεις Καστανιώτη, τα θεατρικά έργα Η προίκα (2000), Το κοινό ταμείο (2001) και Ητελευταία βελονιά (2007), το οποίο πήρε κρατικό βραβείο κά.
Μουγογιάννης Γιάννης:
Μια από τις πιο ξεχωριστές προσωπικότητες του Βόλου με προσφορά ανεκτίμητη στον πολιτισμό και την παιδεία. Έφυγε από την ζωή τον περασμένο Μάιο αφήνοντας το έργο του παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ |  ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
© 2020 WISH Magazine. All rights reserved
email: info@wishmag.gr