ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE

Ο Ψινάκης στη Σκιάθο, οι Γεωργούλης-Χαλκιά στην Λάρισα!
Στη Σκιάθο βρέθηκε ο Ηλίας Ψινάκης με το πουλέν του Θεοχάρη Ιωαννίδη και τον Γιάννη Σπαλιάρα τον οποίο συνάντησε σε club του νησιού το ζεύγος Αργυρώς και Απόστολου Παπατόλια. Εντυπωσιασμένος επέστρεψε από μία ακόμη επίσκεψή του στα Ζηρέλια ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της επιτροπής περιβάλλοντος της Βουλής Κώστας Καρτάλης που μιλούσε μ' ενθουσιασμό γι' αυτή του την εμπειρία. Για την χλωρίδα και πανίδα της περιοχής, για το θρόισμα των σιτηρών και άλλα παραστατικά.
Στη Λάρισα βρέθηκε από τη μεγάλη Τετάρτη ο Αλέξης Γεωργούλης και πέρασε αρκετές ώρες στο μαγαζί του ενώ την επομένη έφθασαν στη Νίκαια (Λαρίσης) ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη. Λίγο πριν την Ανάσταση έφθασε στη Λάρισα και η Φανή Χαλκιά που συναντήθηκε με τον καλό της φίλο Αλέξη Γεωργούλη και διασκέδασαν μαζί πριν ο Αλέξης αναχωρήσει στην Πάρο.
Στο Καστρίτσι της Πάτρας η Νατάσα Ράγιου γιόρτασε με ψήστη τον άντρα της Αλέξη Μεντζελόπουλο κι ανάμεσα στους καλεσμένους τον Γιάννη Βόγλη και τον Δημήτρη Κωσταντάρα.ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ |  ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
© 2010 WISH Magazine. All rights reserved
email: info@wishmag.gr