ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

EDIT

Βραβεία wish 2010
Σε μία λαμπερή τελετή, το περιοδικό wish γιορτάζοντας τα εννέα χρόνια παρουσίας του στον περιοδικό τύπο και συνεχίζοντας τον θεσμό που εγκαινίασε πέρισυ με μεγάλη επιτυχία, απένειμε βραβεία σε διακεκριμένες προσωπικότητες της Θεσσαλίας που ξεχώρισαν στον τομέα τους.
Στην αίθουσα Goldstar στον πολυχώρο Τσαλαπάτα η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Σωτήρης Πολύζος υποδέχθηκαν καταξιωμένους ανθρώπους που αναδείχθηκαν μετά από ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού.
Το βραβείο του ταχύτερα ανερχόμενου απένειμε στον ηθοποιό Απόστολο Τότσικα η γνωστή ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη. Τον πολιτικό της χρονιάς Απόστολο Γκλέτσο βράβευσε η ηθοποιός Ελισσάβετ Κωσταντινίδη. Ο συγγραφέας Κώστας Ακρίβος πήρε το βραβείο στην αντίστοιχη κατηγορία από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
Στην κατηγορία της έρευνας οι ηθοποιοί Φώτης Σπύρου, Πατρίκιος Κωστής και Πρόδρομος Τοσουνίδης απένειμαν το βραβείο στον καρδιοχειρουργό Σωτήρη Πράπα.
Στην κατηγορία των Τεχνών οι ηθοποιοί Χριστίνα Παπά και Μιχάλης Μητρούσης απένειμαν το βραβείο στον ζωγράφο Πασχάλη Αγγελίδη.
Οι παρουσιαστές της βραδιάς βράβευσαν την ηθοποιό Μιμή Ντενίση στην αντίστοιχη κατηγορία.
Στην κατηγορία του δημοσιογράφου ηλεκτρονικού μέσου ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος βράβευσε τον Γιώργο Λιάγκα.
Στον τομέα της Κοινωνικής Προσφοράς βράβευσε το Ορφανοτροφείο Βόλου ο Πρόεδρος της TRT Άγγελος Αντωνίου. Ο βουλεύτης Κώστας Καρτάλης απένειμε το βραβείο στην κατηγορία του Επιστήμονα στον αρχιτέκτονα Γιάννη Κίζη.
Ο Ολυμπιονίκης Κώστας Θάνος με τον γενικό Δ/ντη του ΟΠΑΠ Βορείου Ελλάδας κύριο Στέφανο Ανθεμίδη βράβευσαν ως αθλήτρια της χρονιάς την κυρία Βίκυ Κοσμίδου.
Ο δικηγόρος Πέτρος Μαχάς και η ηθοποιός Ηρώ Μουκίου βράβευσαν ως επιχειρηματία της χρονιάς τον Κώστα Λούλη.
Το βραβείο στον δημοσιογράφο εντύπου της χρονίας απένειμαν η συγγραφέας Μάρα Μειμαρίδη και ο Φώτης Σπύρου στον Ανδρέα Γιουρμετάκη. Στην κατηγορία μουσική, νικητής αναδείχθηκε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο από τον Αλέξη Γεωργούλη. Τέλος στην κατηγορία της διεθνούς προσωπικότητας, όπου ισοψήφισαν ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης και ο παραγωγός Terry Dougas, απένειμε το βραβείο ο Γιώργος Λιάγκας.
Επιπλέον δόθηκαν και τρία – εκτός ψηφοφορίας - ειδικά βραβεία: ¨Αριστίνδην¨ στον Αστέριο Καντώνια, Θεσσαλικής Προσωπικότητας στον Κώστα Αγοραστό που είναι ο πρώτος εκλεγμένος περιφερειάρχης Θεσσαλίας από την κυρία Μιμή Ντενίση και το βραβείο μητρότητας που απένειμε η κα Τένια Μακρή στην κα Ντίνα Τριανταφυλλου για την προσφορά της στον σύλλογο Φλόγα που προστατεύει καρκινοπαθή παιδιά και τις οικογένειές τους.
Το γλυπτό που αντιστοιχούσε στο βραβείο επιμελήθηκε ο εικαστικός Πασχάλης Αγγελίδης.
H τελετή απονομής μαγνητοσκοπήθηκε στο σύνολό της και θα μεταδοθεί από την TRT την Μεγάλη Τρίτη στις 21:30. Μεγάλος χορηγός της βραδιάς ήταν ο ΟΠΑΠ με μεγάλους υποστηρικτές τους Jeep Λαμπρούλης Α.Ε.Ε., Cyta, Chivas και χορηγούς τους ΑΚΕΣΩ υπηρεσίες υγείας, PALAIA Πολυχώρος Τσαλαπάτα, Exalco, Αφοί Καρακώστα Ηλεκτρικά ποδήλατα, Liana vourakis, Stager ανελκυστήρες, Σύνθεσις ενεργειακές επιχειρήσεις. Xορηγοί υπηρεσιών και προϊόντων ήταν οι EΨΑ, τα ζαχαροπλαστεία Στύλλας, Εlectronet Παπαβασιλείου, Νερό Seli, Τσίπουρο Βρυσσάς, το σκηνικό δημιούργησε ο Χρήστος Καλλιπολίτης, τα τραπέζια διακόσμισε το Art & Fiori, ενώ χορηγοί ομορφιάς ήταν οι Κομμώσεις Κοντονίκου και οι make-up artists Μαρουσώ Φουρτουλάκη και Μάχη Τριαντάρη.ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ |  ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
© 2020 WISH Magazine. All rights reserved
email: info@wishmag.gr