ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

EDIT

Parthenis Bridal Collection
Η Ορσαλία Παρθένη θα βρίσκεται στον Βόλο για να σας παρουσιάσει τα νέα της νυφικά!
Η Lancôme και η L’Oréal Professionnel δίνουν επαγγελματικές συμβουλές ομορφιάς και η Triumph προτείνει τα ιδανικά εσώρουχα για την ημέρα του γάμου σας.
28 - 29 Μαρτίου, Domotel Xenia Hotel στον Βόλο

Για την ωραιότερη μέρα στη ζωή κάθε γυναίκας φροντίζει η Ορσαλία Παρθένη φέτος την άνοιξη, παρουσιάζοντας σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας τα κομψά και ιδιαίτερα εκλεπτυσμένα νυφικά της.
Στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων σχεδίων του Parthenis Bridal Collection , ο οίκος με επικεφαλής την σχεδιάστρια Ορσαλία Παρθένη, θα επισκεφτεί από τις 28 Μαρτίου έως τις 7 Μαίου , την Θεσσαλονίκη, την Λάρισα, τον Βόλο, την Πάτρα , το Ηράκλειο και τα Χανιά.
Οι ενδιαφερόμενες έχουν την ευκαιρία να κλείσουν ραντεβού για δειγματισμό ή/και πρόβα νυφικών, να γνωρίσουν την σχεδιάστρια από κοντά, συζητώντας μαζί της τις επιθυμίες, τις ανάγκες τους και τα όνειρά τους για τη μοναδική αυτή μέρα! Οι καλεσμένες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές προτάσεις για το χτένισμα και το maquillage τους ανάλογα με το στυλ και το νυφικό που θα διαλέξουν. Έτσι για την ημέρα των ονείρων τους θα έχουν εικόνα για ένα ολοκληρωμένο νυφικό look!
Η σχεδιάστρια επιλέγει αυτόν τον προσωπικό τρόπο για να προωθήσει τη συλλογή νυφικών της γιατί θέλει να γνωρίσει από κοντά τις μέλλουσες νύφες και να συμβάλλει ενεργά στην υλοποίηση αυτής της ξεχωριστής μέρας που θα θυμούνται για το υπόλοιπο της ζωής τους. Το διαχρονικό στυλ Parthenis θα παραμείνει σίγουρα επίκαιρο όταν θα ξεφυλλίζουν τις φωτογραφίες του γάμου τους αρκετά χρόνια αργότερα. Είναι ένα στυλ που παραμένει, αφαιρετικό, με αντίληψη easy-living και καθαρά λιτή Ελληνική αισθητική. Τα νυφικά Parthenis ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία κυρίως σε μεταξωτό ζέρσεϊ. Αποτελούν μία διαφορετική πρόταση που απευθύνεται σε γυναίκες που επιθυμούν να ξεφύγουν από το παραδοσιακό νυφικό. Αποπνέουν μία επιβλητική λιτότητα που επιτρέπει στη νύφη να ξεχωρίσει χωρίς να επισκιάζουν την προσωπικότητά της. Πολλά από τα σχέδια μπορούν να φορεθούν με διαφορετικούς τρόπους δίνοντας την δυνατότητα στην νύφη να τα φορέσει ανάλογα με την διάθεσή της. Τα νυφικά Parthenis αξίζει να σημειωθεί πως ράβονται κατά παραγγελία.
Και τέλος η έκπληξη: η Ορσαλία Παρθένη θα δωρίσει σε μία από τις μέλλουσες νύφες, μετά από κλήρωση, το νυφικό που θα έχει διαλέξει!!!!!
Για ραντεβού επικοινωνείτε με την Κα Ζωή Λιβιτσάνου στο 6973203554.ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ |  ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
© 2020 WISH Magazine. All rights reserved
email: info@wishmag.gr