Tips Διατροφής
-Προσθέστε θυμάρι και ρίγανη στο κρέας. Και πολλά αντιοξειδωτικά θα πάρετε λόγω των μυρωδικών, και θα απορροφηθεί καλύτερα ο σίδηρος του κρέατος. -Μην καταναλώνετε τα καμένα μέρη του ψητού κρέατος. Είναι καρκινογόνα. -Χρησιμοποιείστε κανέλα στο φαγητό και σε φρούτα για να ρυθμίσετε καλύτερα, παράλληλα με ισορροπημένη διατροφή, το σάκχαρό σας. -Το πορτοκάλι, λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε κάλιο, συμβάλλει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης -Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας λαμβάνοντας καθημερινά Echinacea. Συμβουλευτείτε το φαρμακοποιό σας.
Αρθρογράφος : Παναγιώτης Ζήσης - Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, MSc
|