ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Tips Διατροφής
-Χρησιμοποιείστε γάστρα για τη μαγειρική σας. Οι υδρατμοί που εγκλωβίζονται βοηθούν να παραμείνουν ζουμερές οι τροφές, ενώ η ποσότητα του λίπους περιορίζεται στο ελάχιστο.
-Ψήστε κομμάτια κρέατος, λαχανικά ή ψάρια μέσα σε λαδόκολλα. Οι τροφές σιγοψήνονται μέσα στα υγρά τους και χρειάζεται ελάχιστο λάδι.
-Χρησιμοποιείστε ειδικούς ψεκαστήρες λαδιού, εάν θέλετε να μειώσετε το λάδι στο φαγητό σας.
-Ένας άλλος τρόπος υγιεινού μαγειρέματος είναι στο γουόκ. Το κοίλο αυτό ασιατικό τηγάνι χρειάζεται ελάχιστο μαγειρικό λίπος.
-Για μεγαλύτερη νοστιμιά και μέγιστη αντιοξειδωτική προστασία φτιάξτε αρωματικά ελαιόλαδα, προσθέτοντας θυμάρι, δενδρολίβανο, σαφράν ή διάφορα μείγματα πιπεριών.



ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ |  ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
© 2010 WISH Magazine. All rights reserved
email: info@wishmag.gr