ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

EDIT

Bραβεία wish 2009 - H λαμπερή τελετή!
Σε μία λαμπερή τελετή, το περιοδικό wish γιορτάζοντας τα οχτώ χρόνια παρουσίας του στον περιοδικό τύπο, απένειμε βραβεία σε διακεκριμένες προσωπικότητες της Θεσσαλίας που ξεχώρισαν στον τομέα τους.
Χθες βράδυ στο ξενοδοχείο Imperial στη Λάρισα, ο Σωτήρης Πολύζος και η Μαριέττα Χρουσαλά υποδέχθηκαν καταξιωμένους ανθρώπους που αναδείχθηκαν μετά από ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού.
Το βραβείο του ταχύτερα ανερχόμενου απένειμε στο δικηγόρο Πέτρο Μαχά ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος Τον πολιτικό της χρονιάς Κώστα Καρτάλη βράβευσε η περιφερειάρχης Θεσσαλίας κυρία Καλλιόπη Γερακούδη. Ο πολυβραβευμένος συγγραφέας Μάνος Ελευθερίου απένειμε στην Λένα Διβάνη το βραβείο στην αντίστοιχη κατηγορία. Στην κατηγορία της έρευνας η ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος απένειμαν το βραβείο στον Κωνσταντίνο Σούκο. Στην κατηγορία των Τεχνών ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος απένειμε το βραβείο στην κα Άννα Παπαγιάννη. Ο σκηνοθέτης Κώστας Τσιάνος βράβευσε την ηθοποιό Άννα Βαγενά.
Στην κατηγορία του δημοσιογράφου ηλεκτρονικού μέσου, η Νατάσα Ράγιου βράβευσε τον Δημήτρη Τάκη και τον Γιώργο Λαμπράκη που ισοψήφησαν. Στον τομέα της Κοινωνικής Προσφοράς η ευεργέτις της Λάρισας Σμαρώ Γκαράνη βράβευσε τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιο για την δραστηριότητα του Δος Ημίν.
Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος απένειμε το βραβείο στην κατηγορία του Επιστήμονα στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κώστα Γουργουλιάνη. Η δημοφιλής ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδη και ο Γενικός Διευθυντής Βορείου Ελλάδος του ΟΠΑΠ Στέφανος Ανθεμίδης βράβευσαν ως αθλητή της χρονιάς τον Βασίλη Πολύμερο. Ο Πρόεδρος της ΑΕΛ κύριος Κώστας Πηλαδάκης βράβευσε ως επιχειρηματία της χρονιάς τον Απόστολο Αλεξόπουλο. Το βραβείο στον δημοσιογράφο εντύπου της χρονίας απένειμαν η ηθοποιός Άννα Γκλέτσου και ο πολιτικός Σάββας Τσιτουρίδης στον Γιώργο Καρεκλίδη. Τέλος στην κατηγορία της διεθνούς προσωπικότητας ο Αίαντας Μανθόπουλος απένειμε το βραβείο στην εικαστικό Μάρα Καρέτσου. Επιπλέον δόθηκαν και τρία – εκτός ψηφοφορίας - ειδικά βραβεία: ¨Αριστίνδην¨ στον Άγγελο Αντωνίου για τα είκοσι χρόνια της πετυχημένης λειτουργίας της TRT, Θεσσαλικής Προσωπικότητας στον Κώστα Τσιάνο από τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη και μητρότητας στην κα Έλσα Πατεινάρη που μαζί με τον σύζυγο της δημιούργησαν το 1970 το Ίδρυμα Ειδικών Παίδων ¨Άσπρες Πεταλούδες¨. Μάλιστα ήταν η πιο συγκινητική απονομή αφού το βραβείο παραδόθηκε στα χέρια της από ένα παιδί που φιλοξενείται είκοσι χρόνια στο ίδρυμα, το Γιάννη Μπενέτο. Οι προσκεκλημένοι της τελετής απόλαυσαν την φιλοξενία και τα εδέσματα του Imperial και τις γλυκιές δημιουργίες του κ.Χουλιάρα, το εντυπωσιακό show της Τουρκάλας χορεύτριας και τραγουδίστριας Tanyeli αλλά και εκλεκτό μουσικό πρόγραμμα της Σύλβιας Τσιμπανάκου σε σύμπραξη με τον Ίαμβο. Απολαυστικά ήταν τα σκετσάκια σε τέσσερις κατηγορίες από την ομάδα Stand up Comedy Theatre: Jokers του Άκυ Μητσούλη. Το δείπνο συνόδευσαν CHIVAS 18 ετών και κρασιά Καρυπίδης. Το γλυπτό που αντιστοιχούσε στο βραβείο επιμελήθηκε ο εικαστικός Πασχάλης Αγγελίδης.
H τελετή απονομής μαγνητοσκοπήθηκε στο σύνολό της και μεταδόθηκε από την TRT. Μεγάλος χορηγός της βραδιάς ήταν ο ΟΠΑΠ με μεγάλους υποστηρικτές την JEEP Λαμπρούλης , το CHIVAS, τα έπιπλα CRIESPI και χορηγούς κατηγοριών την Golfing Developments, το Public , το Pantheon Plaza, το SELI , την Αρωγή , την Λαρισαϊκή Σαμαρά, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ,το LIPOGEN Βόλου, τσίπουρο Βρυσσάς, τις εξοχικές κατοικίες Αγ.Γεωργίου Νηλείας, τη STAGER, την ΤΕΔΚ Ν.Μαγνησίας και την LIANA VOURAKIS.
Περισσότερες φωτογραφίες και στοιχεία στο τεύχος του wish που κυκλοφορεί. Το DVD με ολόκληρη την τελετή θα διανεμηθεί εντελώς δωρεάν με το επόμενο τεύχος του wish.ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ |  ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
© 2020 WISH Magazine. All rights reserved
email: info@wishmag.gr