ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

SHOWBIZ

Οι πρωταγωνιστές του Twilight παραδέχτηκαν τη σχέση τους
Μετά από έναν χρόνο υποψιών και αμέτρητων δημοσιευμάτων που μιλούσαν για τη σχέση τους, τα οποία ακολουθούνταν από διαψεύσεις δικές τους ή άρνηση να απαντήσουν σε προσωπικές ερωτήσεις, ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart, παραδέχτηκαν ότι είναι μαζί.
Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι του «Twilight Saga», οι οποίοι υποδύονται τον βρικόλακα Edward και την θνητή αγαπημένη του, Bella, στην σειρά του «Λυκόφωτος» είχε απαθανατιστεί από τους παπαράτσι να κυκλοφορεί μαζί ή να βγαίνει από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, όσο πραγματοποιούσαν τα γυρίσματα της «Έκλειψης» στο Βανκούβερ, αλλά οι ίδιοι δεν παραδέχονταν το προφανές.
Στα πρόσφατα BAFTA Awards, όπου εκείνος παρουσίαζε ένα βραβείο, κι εκείνη βραβεύτηκε ως ανερχόμενο αστέρι, ο 23χρονος Robert επιτέλους, το επιβεβαίωσε. Στο after-party της τελετής στο Grosvenor House Hotel του Λονδίνου, δήλωσε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά ναι, είμαστε μαζί. Δεν μπορούμε να εμφανιστούμε μαζί στο ίδιο μέρος εξαιτίας των θαυμαστών μας, γιατί τρελαίνονται.ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ |  ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
© 2020 WISH Magazine. All rights reserved
email: info@wishmag.gr