ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΘΕΑΤΡΟ

«Ο δρόμος για τον παράδεισο….περνάει μέσα από την κόλαση»

Από το 1994 που ιδρύθηκε η ομάδα «Family Flotz», μια ομάδα performers , μίμων, ηθοποιών και μουσικών, γνώρισε μεγάλη επιτυχία παρουσιάζοντας τη δουλειά της σε όλη την Ευρώπη. Στο Βόλο επανέρχονται με μια νέα παραγωγή τους, το «Hotel Paradiso» όπου παράξενα πράγματα συμβαίνουν σ’ ένα ορεινό απομακρυσμένο μικρό ξενοδοχείο από την γηραιά ιδιοκτήτριά του, την οικογένειά της και τους επισκέπτες που έχουν την φαεινή ιδέα να το επισκεφθούν.
Ο γιος ονειρεύεται την παλιά μεγάλη του αγάπη ενώ διαπληκτίζεται με την αδερφή του στην προσπάθειά του να έχει τον έλεγχο του ξενοδοχείου.
Η κλεπτομανής καμαριέρα δημιουργεί τραγελαφικές καταστάσεις και σιγά- σιγά απίθανα γεγονότα εμπλέκουν ιδιοκτήτες προσωπικό και επισκέπτες σε απίστευτες περιπέτειες.
Μαύρη κωμωδία….με μπόλικο Βερολινέζικο κλίμα, από μια θαυμάσια ομάδα 4 πολυτάλαντων καλλιτεχνών που παίζουν πολλαπλούς ρόλους .
Το «Hotel Paradiso» θα παρουσιαστεί από τους «Family Flotz» στις 29 και 30 Δεκεμβρίου στις 9.00 μ.μ. στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής.ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ |  ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
© 2020 WISH Magazine. All rights reserved
email: info@wishmag.gr