ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Concerto Piccolo ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΠΑΠ
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το κουαρτέτο εγχόρδων Concerto Piccolo και η ΕΛΕΠΑΠ, ανανεώνουν το ραντεβού τους, κάνοντας πράξη την περσινή τους υπόσχεση και πραγματοποιούν φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία για τους σκοπούς της εταιρίας.
Το Concerto Piccolo δημιουργήθηκε το 2007 στον Βόλο, με συμμετοχή βολιωτών καλλιτεχνών. Μετά από δύο χρόνια συνεχούς παρουσίας στα μουσικά δρώμενα της πόλης μας, το Concerto Piccolo καταφέρνει να εδραιώσει την παρουσία του, μέσα από μια δημιουργική ανανέωση των μελών του αλλά και του ρεπερτορίου του.
Η Ιωάννα Αποστολάκη, διπλωματούχος βιολονίστρια και υπεύθυνη του κουαρτέτου, θέλοντας να του δώσει μια διαφορετική πνοή, συνεργάστηκε με τον βιολονίστα Γιώργο Ζαχαρούδη (1ο βιολί), ο οποίος μετά τις πολυετείς σπουδές του στην Αυστρία ήρθε στην Ελλάδα και παίζει στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, με τον Στέφανο Αλί (βιόλα) που επίσης συμμετέχει στην Κ.Ο.Θεσσαλονίκης αλλά είναι και φοιτητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και την Πηνελόπη Παπαβασιλείου η οποία έχει σπουδάσει στην Αυστρία και παίζει στην Δημοτική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.
Η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου και ώρα 20:00, για να απολαύσετε όλοι μαζί την Ωδή στην χαρά του Μπετόβεν, τα βάλς του Στράους από τον Γαλάζιο Δούναβη καθώς και χριστουγεννιάτικες μελωδίες και να βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε την ΕΛΕΠΑΠ στο έργο της.
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ |  ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
© 2020 WISH Magazine. All rights reserved
email: info@wishmag.gr