ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΘΕΑΤΡΟ

Η γυναίκα που μαγείρεψε τον άντρα της
Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η κοινωνική κωμωδία “H Γυναίκα που μαγείρεψε τον άντρα της ” στο mikro theatro της Λάρισας.
Ο Κένεθ, η Χίλαρι και η Λόρα είναι οι τρεις χαρακτήρες του έργου, που αρχικά ακολουθούν ο καθένας τη δική του διαδρομή. Η δράση του έργου όμως κορυφώνεται όταν οι δρόμοι των τριών διασταυρώνονται. Mέσα από αυτή τη συνάντηση προσπαθούν να καλύψουν αλλά συνάμα και να αποκαλύψουν τα πάθη τους. Πρόκειται για μια ιστορία για εκείνη, εκείνον και την... άλλη. Εκείνη, η Χίλαρι, είναι η πρώην σύζυγος του Κένεθ, που προσκαλεί αυτόν και την ερωμένη του Λόρα σε δείπνο αποφασισμένη να τον μαγειρέψει... Να τον εκδικηθεί και ταυτόχρονα να λυτρωθεί από την απόρριψή του.
"Η Γυναίκα Που Mαγείρεψε Tον Άντρα Tης" γράφτηκε το 1991 και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Arts Centre του Λονδίνου, όπου παίζεται και κατά τη φετινή θεατρική περίοδο με μεγάλη επιτυχία και σκηνοθετημένο από την ίδια τη συγγραφέα. Όπως αναφέρει και η ίδια η Ντέμπι Ίσιτ, "το έργο είναι μια κωμωδία που βγαίνει μέσα από την αλήθεια, με ξεκαρδιστικές αλλά και τραγικές συγχρόνως σκηνές, με έντονους διάλογους, που όμως δεν καλύπτουν τον πόνο που κατατρώγει τα σπλάχνα και των τριών ηρώων".
Παραστάσεις
Πέμπτη- Παρασκευή- Σάββατο 21.30
τις Κυριακές 19.30
Τηλ κρατήσεων: 2410-549777 & 6987980747
Ωρες επικοινωνίας 09.00-13.00 και 17.00 -21.15
ΟΛΥΜΠΟΥ 65 & ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. ΛΑΡΙΣΑ.ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ |  ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
© 2020 WISH Magazine. All rights reserved
email: info@wishmag.gr