ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΘΕΑΤΡΟ

Επικίνδυνες Σχέσεις


Με τα πιο θετικά σχόλια και μεγάλη ανταπόκριση από το θεατρόφιλο κοινό της πόλης συνεχίζονται στο Θέατρο Τεχνών Λάρισας οι παραστάσεις της νέας φιλόδοξης παραγωγής του, με τη θεατρική μεταφορά του κλασικού αριστουργήματος του Choderlos de Laclos «Επικίνδυνες σχέσεις», σε σκηνοθεσία Ανδρέα Ανδρεόπουλου, με τον ίδιο και τον Αίαντα Μανθόπουλο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Το έργο αποτελεί μια ενδιαφέρουσα μελέτη της ανθρώπινης υποκρισίας, της διαβρωτικής λειτουργίας της εκδίκησης και των τραγικών συνεπειών της ασυγκράτητης ανάγκης για επιβολή του «εγώ», με κόστος σε ανθρώπινες ψυχές. Η έμφαση στο μοναδικό λόγο του Λακλό, που αποτελεί βασικό προσανατολισμό της παράστασης, αλλά και το επιτυχημένο, όπως χαρακτηρίζεται από τους ίδιους τους θεατές, εγχείρημα της απόδοσης ενός τόσο απαιτητικού κειμένου, δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στον καλλιτεχνικό ενθουσιασμό των συντελεστών της παράστασης, που θα ανανεώνουν κάθε εβδομάδα, από Πέμπτη έως και Κυριακή το ραντεβού τους, με όσους αγαπούν και στηρίζουν το καλό θέατρο.

Η ταυτότητα της παράστασης
Μετάφραση: Μαρία Γεωργιάδου.
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ανδρεόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Ελένη Δρίβα
Σκηνικά – Κοστούμια: Ελένη Δρίβα
Μουσική: Γιούρι Στούπελ.
Χορογραφίες: Μάχη Αγγελούλη.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Αίας Μανθόπουλος, Ανδρέας Ανδρεόπουλος, Στέλλα Τσιάτσιου, Σοφία Καφφέ, Βάνα Καταραχιά, Βασιλική Δούφα, Στέλιος Ντικούλης, Φανή Χουλιάρα και Εύα Τριαναταφύλλου.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα λειτουργήσει σε νέα ανανεωμένη βάση το «Θ.Ε.Σ.ΤΕ», Θεατρικό Εργαστήρι, ενώ στις αρχές Μαρτίου - 2010 θα πραγματοποιηθεί το «6ο Αφιέρωμα στις Ελληνίδες Κινηματογραφίστριες». Επίσης φέτος προγραμματίζονται και πάλι ενδιαφέρουσες «Μουσικές Βραδιές» και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
Παραστάσεις: Πέμπτη – Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00 και Κυριακές στις 19.30.
Κρατήσεις θέσεων 11.00-13.00 και 18.00-21.00, στο τηλέφωνο του θεάτρου 2410 – 534313.ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ |  ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
© 2020 WISH Magazine. All rights reserved
email: info@wishmag.gr